Het Droomfeest meets SnowWorld Zoetermeer

Het is alweer 2016, het jaar waarin Jayden 9 kaarsjes uit mag blazen. Voor de 7e keer gaat Het Droomfeest weer plaatsvinden en wel op zaterdag 2 juli van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Het Droomfeest 2015 verbrak alle records van de voorgaande jaren. Ruim 2500 kinderen bezochten toen Het Droomfeest. De ouders, opa’s en oma’s hierbij opgeteld maakte het met een bezoekersaantal van rond de 7000 mensen tot één van de grootste kinderfeesten van Zoetermeer in 2015. Het weer, de inzet van alle vrijwilligers, de bijdrage van de sponsoren en de donaties van alle mensen waren hiervoor de belangrijkste ingrediënten. Een recordbedrag bijna € 5500,- werd gedoneerd en is overgemaakt ten behoeve van onderzoek naar Cardiomyopathie.

"Ik weet nu al dat het ons weer gaat lukken!"

De lachende gezichten van de kinderen was weer de inspiratie om ook dit jaar weer Het Droomfeest voor de kinderen te organiseren. SnowWorld Zoetermeer biedt ons, voor de tweede keer, geheel belangeloos de mogelijkheid om bij hen weer een onvergetelijk kinderfeest te organiseren. Uiteraard zijn we nu al druk bezig om zoveel mogelijk leuke attracties voor de kinderen te krijgen en het voor zieke èn gezonde kinderen een waar Droomfeest van te maken. Dit jaar in een wat kleinere vorm dan voorheen, maar het feest zal er niet minder om zijn. Daarnaast vragen wij een kleine entree dit jaar van €2,- per kind. De kindjes kunnen daarvoor de gehele dag spelen, schminken, eten, dansen en nog veel meer.

Wij weten het zeker: “Het wordt weer een knaller!"

Meer informatie staat op onze nieuwe Facebookpagina 'Het Droomfeest'. Like de pagina en blijf als eerste op de hoogte.

Tot 2 juli bij SnowWorld in Zoetermeer

Groetjes Het Droomfeest Team