Waarom hebben we zoveel vrijwilligers nodig?

Bij elk onderdeel staan 2 of meer vrijwilligers. De vrijwilligers zorgen voor extra veiligheid. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat er niet teveel kindjes op de luchtkussens spelen. Bij de entree zorgen zij dat de kaartjes worden omgedaan en kijken hoeveel personen er “binnen” zijn. Daarnaast zorgen zij voor de gehele catering. Het is wel zo dat de vrijwilligers niet verantwoordelijk zijn voor de kindjes.

In de aanloop naar Het Droomfeest hebben wij diverse vergaderingen. De vergaderingen zijn altijd bij Burggolf Zoetermeer. Tijdens deze vergaderingen bespreken we de ontwikkelingen en de verwachtingen. Ook de verwachtingen die de vrijwilligers van ons (organisatie) hebben. Daarnaast zijn er heel veel goede ideeen onstaan tijdens de vergaderingen.

We hebben bijna 100 vrijwilligers. Het is daarom ook leuk om iedereen al een keer gezien te hebben voor de dag van Het Droomfeest zelf.

Mocht je ook graag willen helpen bij Het Droomfeest of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Naam:*
E-mail:*
Bericht: