We schrijven alweer eind juni 2015.

Alle spullen weer uitgezocht en opgeruimd.

Administratie gedaan en alweer geëvalueerd en stiekem over het Droomfeest 2016 gesproken.

Waarom ?

Omdat het dit jaar wederom een recordjaar was voor Het Droomfeest. 2500 lopende kinderen passeerden de vrijwilligers bij de ingang en kregen een polsbandje en een strippenkaart uitgereikt.

Hierna verdwenen de kinderen tussen alle attracties die wederom voor niets / nop /niks etc werden aangeboden. Veel springkussens, bungeejump, voetbalveld, kleine spellen, knutselen, vlechten, schminken, brandweer, politie, HAVANK (vingerafdrukken) cupcakes, popcorn, Super, Patatkraam, chilltent, verkleedspullen enz. enz.

Dit alles dankzij wederom bijna 100 vrijwilligers en de vele sponsoren, U dus, die dit voor al die kinderen mogelijk heeft gemaakt. U kunt ook weer terugkijken op een geslaagd feest.

Opvallend was dat heel veel mensen, kinderen, ouders en Opa’s en Oma’s langer dan 3 a 4 uur op het veld bleven. De reacties op facebook en op de site van Het Droomfeest waren lovend.

Wederom een recordbedrag is overgemaakt naar de Hartstichting en Stichting Hartedroom voor nader onderzoek naar de slopende (kinder)ziekte Cardiomyopathie.

Nogmaals heel veel dank aan U allen en hopelijk kan ik wederom op Uw medewerking rekenen voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Mascha Smulders
Voorzitter van Stichting Het Droomfeest